Welkom bij Tsjecho Reizen, dé specialist voor uw golfreis naar Tsjechie.

Lees ook dit artikel over ons.

Tsjechië is door 60 internationale golfjournalisten uitgeroepen tot "Undiscovered Golf Destination 2007".

Tsjecho Reizen

Al sinds 1995 is onze reisorganisatie met succes actief en we mogen met trots vaststellen dat we zijn uitgegroeid tot dé vakantiespecialist voor Tsjechië/ Praag en Slowakije. Een positie die wij ons hebben verworven dankzij de vele trouwe en tevreden klanten voor wie wij ieder jaar een vakantie in zomer of winter mogen verzorgen. Ook de golfers onder u bieden wij graag de mogelijkheid om Tsjechië te ontdekken en u te laten genieten van onze ervaring!

Tsjecho Reizen en haar visie
Onze visie is om vertrouwen te winnen door middel van transparantie. Onze focus ligt op een jarenlange duurzame relatie met klanten en bestemmingen. Werken op basis van persoonlijke aanpak en het kunnen bieden van advies op maat.foto groep 1 klein

Vanzelfsprekend beschikken wij over een vestiging in Praag, zodat wij in de gelegenheid zijn u de mooiste banen en gezelligste hotels tegen de beste prijs - kwaliteit verhouding aan te bieden. Tsjecho Reizen stelt in eigen beheer de reizen samen en verkoopt rechtstreeks. Door deze directe contacten kunnen wij scherp inkopen, calculeren en aanbieden. Het resultaat vindt u dan ook terug in onze voordelige prijzen. Als deskundig intermediair spreken we zowel de Nederlandse als Tsjechische taal, want ons toelaat om een vloeiende communicatie te hebben tussen onze contacten.

Dé golfspecialist in Tsjechië

Bij Tsjecho Reizen streven wij ernaar u de beste golfbanen in Tsjechië aan te bieden. Onze golfarrangementen zijn zorgvuldig samengesteld op een manier dat uw reistijd zo kort mogelijk is en de tijd op de golfbaan zo lang mogelijk. De door ons geselecteerde golfbanen behoren tot de beste van Tsjechië en elke arrangement biedt een verscheidenheid aan uitdagingen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u liever een bepaalde golfbaan prefereert boven een ander, of dat u minder of juist extra ‘green fees’ wilt boeken. We zijn dan ook in staat u advies op maat te geven en voor u elk speciaal golfarrangement te regelen.

Waarom Tsjecho Reizen
Via onze organisatie boekt u voordelig tot in de puntjes verzorgde golfvakanties naar Tsjechië.
Bij ons zit u goed, want Tsjecho Reizen:

 •     heeft een overzichtelijk en doordacht programma
 •     biedt persoonlijk advies gebaseerd op ervaring
 •     heeft ruimte voor uw persoonlijke wensen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 •     heeft een passend aanbod voor iedere golfer
 •     is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur
 •     biedt een klantvriendelijke website waar u 24 uur per dag kunt reserveren
 •     biedt u de mogelijkheid telefonisch te reserveren via 010 - 278 15 00.
 •     weet waar u met/zonder GVB of handicap kunt spelen.
 •     gebruikt uitsluitend huurauto's van gerenommeerde maatschappijen
 •     is lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen)
 •     is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden
 •     is lid van het Calamiteitenfonds

Heeft u vragen of aanvullende opmerkingen dan kunt u uiteraard mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rest ons u nu alvast een Pprettige vakantie te wensen.
Ofwel “Prijemnou dovolenou” zoals wij in Tsjechië zeggen!

Sportieve groet,
Team Tsjecho Reizen

sticky video