West Bohemen

 • foto Golf Resort Frantiskovy Lazne

  Golf Resort Frantiskovy Lazne

  Golf Resort Frantiskovy Lazne is geopend in september 2003 en bevindt zich op ongeveer 45 km van Kuuroord Karlovy Vary. Het is een goed onderhouden glooiende 18 holes baan met overdekte driving range, putting green en chipping green. De baan is gesitueerd in de prachtige en beschermde omgeving van Hazlov - Ovcin. De Engels - Duitse Architecten Peter Wolker en Heinz Fehring hebben de baan volledig weten te integreren in de wonderschone natuurlijke omgeving. Door de vele bossen, indrukwekkende oude bomen en natuurlijke vijvers lijkt de baan ouder dan zij in werkelijkheid is.

  Lees meer...
 • foto Golf Resort Frantiskovy Lazne

  Golf Resort Karlovy Vary

  Golf Resort Karlovy Vary is gelegen 6 km van het centrum van Karlovy Vary en is opgericht in 1996 door belangrijke lokale bedrijven met als doelstelling om het sporten en vrije tijdsactiviteiten te stimuleren rond de golf sport. De 18 holes championship course is in 1933 al aangelegd. De goed onderhouden bosrijke glooiende golfbaan is zeer populair onder de golffanaten, prachtig gebouwd en voorzien van een mooi clubhuis. Door diverse reconstructies is golfclub Karlovy Vary één van de meest prestigieuze Europese golfondernemingen geworden. Onlangs is er een relax centrum geopend met sauna en jacuzzi.

  Lees meer...
 • Golf Club Kynzvart

  Golf Club Kynzvart

  Golf Club Kynzvart is in de stijl van een klassiek parkland. Tijdens het golfspel wordt u dan ook niet gestoord door verkeer en stadsgeluiden. Geef uw ogen de kost en geniet van het uitzicht op de onaangetaste, liefelijke landstreeek van het Tsjechibeiers grendsgebied, zonder schouwen, fabrieken, hoogspanningskabels of andere storende elementen. Het golfterrein is als een charmante vrouw, die de kunst verstaat zich uit te dossen met bijzondere antieke familiejuwelen.

  Lees meer...
 • Astoria Golf Club Cihelny

  Astoria Golf Club Cihelny

  Golfbaan Cihelny bevindt zich in een prachtig dal bij de rivier Teplá en behoort tot de mooiste banen van Tsjechië. Het is gesitueerd 8 km van het wereldberoemde kuuroord Karlovy Vary op de route naar kuuroord Marianske Lazne. De 18 holes championship course is ontworpen door Gary Player. Tevens kan er een Pitch and Put Course gespeeld worden (par 44). Golfbaan Cihelny behoort tot één van de grootste oefen arealen van Europa en beschikt het over een driving range, putting- en chippinggreens en oefenbunkers. Het in 2003 geopende modern ingerichte clubhuis is voorzien van een restaurant, bar, ruim terras, shop en kleedruimtes.

  Lees meer...
 • Golf Club Sokolov

  Golf Club Sokolov

  Deze golfbaan ligt 430 m boven de zeespiegel en bestrijkt een gebied van ongeveer 100 Ha. Het verschil tussen het hoogste en laagste punt is 42 m. De weersomstandigheden garanderen een lang golfseizoen. De golfbaan maakt deel uit van een 200 Ha groot sportgebied in de buurt van het Michal waterreservoir. De baan is omgeven door een recentelijk aangelegd bosrijk park en dierentuin. In de lente van 2005 is er een golf academie geopend welke is voorzien van een ballenkanon, putting greens, chipping greens en verhuur van golfmateriaal.

  Lees meer...
 • Royal Golf Club Marianske Lazne

  Royal Golf Club Marianske Lazne

  De golfbaan van Marianske Lazne is typerend voor de Schotse en Ierse golfarchitectuur eind 19e eeuw. De baan ligt 787 meters boven de zeespiegel, dat onder gezag van een Schotse Hertog is gebouwd in 1905 is geopend en daarmee de oudste golfbaan van Tsjechie is. Het vormt een begrensd gebied. Slechts holes 2 en 3 gaan buiten de golfbaangrenzen. De greens zijn vrij klein en goed beschermd door bunkers vooral vergeleken met onlangs gebouwde golfbanen. Het grootste deel van de golfbaan ligt op een zeer fraai terrein.

  Lees meer...

sticky video