RegioZuid Bohemen, Tsjechie
NaamGolfclub Český Krumlov
Aantal holes18
Lengte mannen5027 meter
Lengte vrouwen4378 meter
Par71

Golfclub Český Krumlov is gelocaliseerd in de omgeving van het kleine dorp Svachova Lhotka, nabij het unieke en historische Unesco beschermde Český Krumlov. U golft slechts een paar kilometer van de Oostenrijkse grens. Deze opmerkelijke golfbaan met spectaculaire landschappen is zeer afwisselend. Gesitueerd slechts 4 km van de stad loopt de golfbaan langs de rivier Vltava door een prachtig bebost terrein. In de herfst van 2006, werden de eerste negen holes opengesteld voor het publiek.

De tweede negen holes zijn in de herfst van 2007 toegevoegd. De baan omvat een natuurlijke driving range, een oefen putting en pitch green. Behalve de nabijheid van dit UNESCO-monument biedt deze baan als pluspunt ook een aangrenzend complex met verscheidene mogelijkheden voor ontspanning.

scorecard Scorekaart

coursemap Coursemap

accesroad Toon kaart

Faciliteiten:

kaart tsjechie

  • Oefen green
  • Driving range
  • Restaurant
  • Receptie
  • Golf shop
  • Golf pro (golfles)
  • Verhuur set golfclubs
  • Trolley verhuur
  • Buggie/handicart verhuur

Bestemming:
In de richting van České Budějovice - Český Krumlov – rijdt u door het stadscentrum en over de rivier Vltava in de richting van Kaplice, Linz (weg 157). In het dorp Chabičovice volgt u de borden golfbaan en draait u in de richting van het dorp Svachova Lhotka.

 


 

Golfreizen naar Golfclub Český Krumlov;

 

Golfreizen

Liever een vakantiehuis of appartement nabij de golfbaan? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Bekijk alle golfreizen
Hotel Golf Superior
Bekijk reis

5 dagen Praag, pakket H

4 nachten hotel Golf Superior**** Spelen op drie verschillende golfbanen € 269,- p.p. inclusief ontbijt op basis van 2 pers. kamer

Hotel Vitkova Hora
Bekijk reis

8 dagen West & Zuid Bohemen, pakket E

Hotel Vitkova Hora*** - 4 overnachtingen Hotel Rajsky*** - 3 overnachtingen Spelen op 4 verschillende golfbanen € 349,- p.p. inclusief ontbijt op basis van 2 pers. kamer

Foto hotel Rajsky
Bekijk reis

5 dagen Zuid Bohemen, pakket C

4 nachten hotel Rajsky - Cesky Krumlov Spelen op 2 twee golfbanen € 179,- p.p. inclusief ontbijt op basis van 2 pers. kamer

 

City en Golf

Wat dacht u van de combinatie Stadsbezoek en Golf? city en golf2
Lekker genieten van de cultuur, sfeer en drukte van “de Gouden stad Praag” en tegelijkertijd in alle rust kunnen golfen op een prachtige locatie. Tsjecho Reizen biedt u die mogelijkheid!
city en golfU reserveert al een 5 daagse golfvakantie voor € 239,- per persoon inclusief 4 overnachtingen in Praag, een kleine stadstour in Praag en 2 dagen golfen op de 18 holes Radecky Course en de 18 holes D’Este course op de Golfbaan Konopiste. Deze bereikt u al op 40 km afstand van Praag. Het Golfresort beschikt over 36-holes. De 'oude' 18-holes Radecky course (PAR 72) en de 'nieuwe' 18-holes D' Este course (PAR 72). Voor de beginners is er een 9-holes "Public Course" (PAR 30). Een schitterend romantisch clubhuis, gevestigd in een 10 e eeuws gerenoveerd kasteel, is gelegen midden op de Golfbaan. Het kasteel heeft veel authentieke details behouden en biedt veel oefenfaciliteiten. Het is omringd door glooiende velden en meertjes. Vanuit het restaurant van het hotel geniet u van een prachtig uitzicht op de baan.

Bekijk dit arrangement.

sticky video