RegioWest Bohemen, Tsjechie
NaamRoyal Golf Club Marianske Lazne
Aantal holes18
Lengte mannen5935 meter
Lengte vrouwen5285 meter
Par72

De golfbaan van Marianske Lazne is typerend voor de Schotse en Ierse golfarchitectuur eind 19e eeuw. De baan ligt 787 meters boven de zeespiegel, dat onder gezag van een Schotse Hertog is gebouwd in 1905 is geopend en daarmee de oudste golfbaan van Tsjechie is. Het vormt een begrensd gebied. Slechts holes 2 en 3 gaan buiten de golfbaangrenzen. De greens zijn vrij klein en goed beschermd door bunkers vooral vergeleken met onlangs gebouwde golfbanen. Het grootste deel van de golfbaan ligt op een zeer fraai terrein.

Op het eerste gezicht is het een gemakkelijke baan desondanks ervaren ook de spelers hier veel uitdagingen. De baan vereist enige nauwkeurig en technisch inzicht. Het wordt omringd door een pijnboombos zodat het tijdens zeer zomerse dagen een fijne plaats om te spelen is. De baan wordt omringd door een schilderachtig prachtig natuurlijk landschap. U geniet hier van zuivere lucht. Naast de 18-holes baan is hier ook een 9-holes oefenbaan aanwezig waarvoor geen GVB vereist is.

 

scorecard Scorekaart

coursemap Coursemap

accesroad Toon kaart

Faciliteiten:

kaart tsjechie

  • Oefen green
  • Driving range
  • Restaurant
  • Receptie
  • Golf shop
  • Golf pro (golfles)
  • Verhuur set golfclubs
  • Trolley verhuur
  • Buggie/handicart verhuur

Bestemming: GPS N49°58'45" E12°44'12"
U neemt de snelweg van Praag naar Plzen. U rijdt Plzen door en volgt de verkeersborden naar Rozvadov (grensovergang met Duitsland). Na ongeveer 40km gaat u van de snelweg af richting BOR / Plana u Mar. Lazni / Cheb.
U rijdt verder over lokale wegen door dorpen Planna u Mar. Lazni en Chodova Plana. Daarna volgt u de verkeersborden naar Marianske Lazne.

 


Golfreizen naar Royal Golf Club Marianske Lazne;

 

 

Golfreizen

Liever een vakantiehuis of appartement nabij de golfbaan? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Bekijk alle golfreizen
Hotel Golf Superior
Bekijk reis

5 dagen Praag, pakket H

4 nachten hotel Golf Superior**** Spelen op drie verschillende golfbanen € 269,- p.p. inclusief ontbijt op basis van 2 pers. kamer

Hotel Vitkova Hora
Bekijk reis

8 dagen West & Zuid Bohemen, pakket E

Hotel Vitkova Hora*** - 4 overnachtingen Hotel Rajsky*** - 3 overnachtingen Spelen op 4 verschillende golfbanen € 349,- p.p. inclusief ontbijt op basis van 2 pers. kamer

Foto hotel Rajsky
Bekijk reis

5 dagen Zuid Bohemen, pakket C

4 nachten hotel Rajsky - Cesky Krumlov Spelen op 2 twee golfbanen € 179,- p.p. inclusief ontbijt op basis van 2 pers. kamer

 

City en Golf

Wat dacht u van de combinatie Stadsbezoek en Golf? city en golf2
Lekker genieten van de cultuur, sfeer en drukte van “de Gouden stad Praag” en tegelijkertijd in alle rust kunnen golfen op een prachtige locatie. Tsjecho Reizen biedt u die mogelijkheid!
city en golfU reserveert al een 5 daagse golfvakantie voor € 239,- per persoon inclusief 4 overnachtingen in Praag, een kleine stadstour in Praag en 2 dagen golfen op de 18 holes Radecky Course en de 18 holes D’Este course op de Golfbaan Konopiste. Deze bereikt u al op 40 km afstand van Praag. Het Golfresort beschikt over 36-holes. De 'oude' 18-holes Radecky course (PAR 72) en de 'nieuwe' 18-holes D' Este course (PAR 72). Voor de beginners is er een 9-holes "Public Course" (PAR 30). Een schitterend romantisch clubhuis, gevestigd in een 10 e eeuws gerenoveerd kasteel, is gelegen midden op de Golfbaan. Het kasteel heeft veel authentieke details behouden en biedt veel oefenfaciliteiten. Het is omringd door glooiende velden en meertjes. Vanuit het restaurant van het hotel geniet u van een prachtig uitzicht op de baan.

Bekijk dit arrangement.

sticky video