Praag

 • Golf Resort Karlstejn

  Golf Resort Karlstejn

  Deze golfbaan is in 1993 geopend en is ontworpen door het Canadese duo Les Furber en Jim Eremko. Deze baan is mooi aangelegd met als decor het unieke landschap en kasteel Karlstejn.  De omgeving voorziet in een oase van rust met toch het vertier van de “gouden stad Praag” binnen bereik. Het heuvelachtige bosrijke gebroken terrein, de natuurlijke kloven, twee meren en de vele bunkers zorgen voor prettige golf condities die voldoen aan eisen van ervaren golfers. Niet voor niets is de baan ontworpen met “easy bogey but difficult birdie” als uitgangspunt. Naast golfen kunt u heerlijk eten of genieten in het welness-centre

  Lees meer...
 • Golf Resort Benatky

  Golf Resort Benatky

  Deze al met al vlakke golfbaan is gelegen in het beschermde natuurgebied Traviny nabij het stadje Benatky nad Jizerou, slechts 20 autominuten van de 'Gouden stad Praag'. Deze baan is met name bekend vanwege de uitdagende holes. De baan is aangelegd met een aantal waterpartijen en bunkers. Hole 6 is een ware uitdaging vanwege het aanwezige water. Er is ook een speciale 9 holes baan waar u prima kunt oefenen. Pas gerenoveerd clubhuis met vriendelijke en sfeervolle ambiance voorzien van een royaal terras vanwaar u een uitzicht op de baan Soudny geniet. Deze baan wordt als een paradijs onder de golfers beschouwd.

  Lees meer...
 • Praag City Golf Club

  Praag City Golf Club

  Praag City Golf Club is een prachtige golfbaan op slechts 15 minuten van het centrum van Praag. Ideaal te combineren als u zowel de stad Praag wil bezoeken als een keer wil golfen. De golfbaan ligt zuidwest van Praag in de wijk Zbraslav. De baan is oorspronkelijk aangelegd voor professionele toernooien op het hoogste niveau. Verschillende toernooien worden hier ook gespeeld, maar de baan is tevens heel toegankelijk voor recreatieve golfers.

  De baan kent twee gezichten met de vlakke 'Links Nine' en de meer glooiende waterrijke 'Lakes Nine'. Door deze variatie is Prague City GC een interessante golfplek voor zowel beginners als gevorderden.

  Lees meer...
 • Loreta Golf Club

  Loreta Golf Club

  Architect Keith Preston heeft deze prachtige 18 holes par 72 baan ontworpen evenals de goed bekende banen Albatross en Ypsilon elders in Tsjechië. Het is gelegen 40 km ten zuiden van Praag in het prachtige glooiende natuurgebied Posázaví. De baan heeft veel hagen, bossen en prachtige bomen. Met het ontwerp van de baan is tegemoet gekomen aan de eisen van professionele golfers.  Het resort heeft een driving range en comfortabel clubhuis met spa.

  Lees meer...
 • foto Golfbaan Albatross

  Albatross Golf resort

  Albatross Golf Resort is ontworpen door architect Keith Preston en werd geopend in 2010. Sinds 2014 is het een officiële locatie voor D + D REAL CZECH MASTERS als onderdeel van de EUROPESE TOUR. Sinds 2014 is het ook lid van het EUROPEAN TOUR PROPERTIES-netwerk. Albatross wordt regelmatig verkozen tot nr. 1 in Tsjechië. Het resort biedt moderne en hoogwaardige faciliteiten en diensten, waaronder een breed scala aan trainingsfaciliteiten..

  Lees meer...
 • foto Panorama Golf Resort

  Panorama Golf Resort

  Panorama Golf Resort ligt op slechts 35 minuten rijafstand van Praag en biedt 27-holes die aan de behoefte van alle categorieën golfers zullen voldoen. De eerste negen holes verweven aangrenzende bossen, gevolgd door negen holes gelegen op uitgestrekte weilanden samen met de derde set van negen holes die leiden naar de rivier de Sázava met zijn symbolische hoge rotsen. Alle 27 holes bieden een ongebruikelijke diversiteit voor golfers en hebben een onmiskenbare individualiteit, die een gedistingeerd stempel drukt in de geest van golfers. Het pittoreske landschap van Posázaví en de gastvrijheid van de stad Kácov dragen bij aan de gemoedelijke sfeer van het hele resort.

  Lees meer...

sticky video