Panorama Golf resort

RegioPraag, Tsjechie
NaamPanorama Golf Resort
Aantal holes27
Lengte mannen6049 meter
Lengte vrouwen5182 meter
Par72

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort ligt op slechts 35 minuten rijafstand van Praag en biedt 27-holes die aan de behoefte van alle categorieën golfers zullen voldoen. De eerste negen holes verweven aangrenzende bossen, gevolgd door negen holes gelegen op uitgestrekte weilanden samen met de derde set van negen holes die leiden naar de rivier de Sázava met zijn symbolische hoge rotsen. Alle 27 holes bieden een ongebruikelijke diversiteit voor golfers en hebben een onmiskenbare individualiteit, die een gedistingeerd stempel drukt in de geest van golfers. Het pittoreske landschap van Posázaví en de gastvrijheid van de stad Kácov dragen bij aan de gemoedelijke sfeer van het hele resort.

Hotel
Panorama Golf Resort biedt accommodatie in luxe en comfortabele kamers direct in het clubhuis. Eersteklas design samen met een adembenemend uitzicht op de golfbaan en het pittoreske landschap van het gebied van Posázaví creëren een aangename sfeer. 10 tweepersoonskamers en 4 suites zijn beschikbaar voor onze klanten. We kijken er naar uit om je te zien!

Restaurant
Het Panorama-restaurant in het golfresort weerspiegelt de traditionele Tsjechische keuken met een moderne benadering. Onze filosofie is het maximale gebruik van regionale ingrediënten en terug te keren naar de basis van het koken van onze voorouders. Het menu zal voor een groot deel worden samengesteld met producten van de ecologische boerderij Kozojedy, we willen vasthouden aan het leveren van verse producten, wij leggen u graag uit hoe elk gerecht wordt bereid. Het eten wordt bereid met ingrediënten waarvan we de oorsprong kennen, maar we kennen ook de personen die hun zorg en toewijding hebben besteed aan het produceren van elk brood tot fruit.

Kácov-stad, Kutná hora-stad
Onze gasten zullen ook het Hubertus-bier van de lokale brouwerij in Kácov kunnen proberen (5 minuten lopen), afgezien van de traditioneel bekende merken. Het Hubertus-bier werd aangekondigd als het bier van het jaar 2016. We kunnen voor elke bezoeker bierproeverijen en een rondleiding door de brouwerij regelen.

Kathedraal van St. Barbara in Kutná Hora (20 minuten rijden) Het is een van de beroemdste gotische kerken in Midden-Europa en het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. 

 

Bijzonderheden:

Meadows 9 holes scorekaart
coursemap Coursemap

Forest 9 holes scorekaart
coursemap Coursemap

River 9 holes scorekaart
coursemap Coursemap

Locatie golf resort

 

kaart tsjechie klein

Faciliteiten:

  • Oefen green
  • Driving range
  • Hotel
  • Restaurant
  • Receptie
  • Golf shop
  • Golf pro (golfles)
  • Trolley verhuur
  • Golfset verhuur
  • Buggie/handicart verhuur

 


 

 

sticky video